Då jag börjar skriva på denna bloggpost är klockan strax innan 3 på natten. Jag har nyss slagit igen den bärbara datorn jag skriver på och andas lättat ut. Akt 2 är nu färdigskriven till Den femte kolonnen. Det innebär att det bara är appendix, inledning och stämningstexter kvar – utöver finputsningarna som behövs göras.

Stämningstexterna dröjer nog visserligen tills efter konventet, men de andra borde kunna bli klara inom en snart framtid. För ovanlighetens skull är i stort sett hela beskrivningen av berättelsens platser redan färdiga, något som jag annars brukar dra mig för, så jag hoppas att appendixen kommer gå fort. Huvudsaken är i alla fall att jag nu har ett utkast klart som jag kan spelleda i helgen. Nu gäller det bara att det ska bli begripligt för de som ska spelleda berättelsen också…

Dags för mig att försöka sova… eller plugga. Nåja, vi får se hur pigg jag är efter att jag borstat tänderna. Nattinatt! 😉