GothCon drar allt närmare och så även vårt arrangemang av Skärvor av liv. Eftersom det rör sig om en turnering krävs det givetvis ett pris. Vad priset är? Förutom hemligt, kan jag säga så mycket som att det är någonting som ger ledtrådar till den avslutande akten av Via Dolorosa.

Ja, just det. De berättelser som arrangerats på GothCon de senaste åren har nu äntligen fått ett namn. Via Dolorosa började ursprungligen med Reapercussions där karaktärerna sökte efter sina förlorade identieter. Ghostage följde sedan var centrerat kring mystiska händelserna under ett gisslandrama. Därefter kom Past Sins, där ett par ungdomar ställdes inför synder från det förflutna. Årets berättelse tar karaktärer från tidigare scenarion bort från USA, in till helt andra territorium än tidigare. Vad jag menar? Ja, jag sparar det som en överraskning till konventet. 😉