Välkommen till den nya hemsidan för Bortom! Den temporära sajt som tidigare låg uppe är nu ett minne blott. Den nuvarande hemsidan är bekant i viss mån för er som tidigare besökt den på Alltid Attack Förlag. De är nämligen båda byggda i WordPress.

Så om ni lärde er funktioner där, så är inte de bortkastade. Ni kan här kommentera de inlägg som görs. Det finns även en finurlig funktion där du kan prenumerera på alla kommentar som görs, i fall du inte vill följa dem manuellt förstås.

Innehållet på sajten är dock samma som på den tidigare sidan. Varför? Jo, för just nu ligger allt fokus på GothCon. GothCon är ett spelkonvent som hålls under påskhelgen (6-8 april) i Göteborg och Bortom arrangerar där berättelsen Skärvor av liv. Vill du veta mer om konventet, se deras hemsida.

Under påsken kommer Bortom med andra ord att vara där. Har du frågor rörande rollspelet eller konceptet? Tveka inte att söka upp oss då. Vi tar oss gärna tiden och pratar.