noasistadrag_produktNoas sista drag fokuserar på ett gäng nyrekryterade Faith-agenter som träffade varandra då deras gemensamma vän Tobias Thompson gick bort. De dras fortfarande med skrämmande minnen från testamentsuppläsningen de närvarade vid och minns inte allt som hände där. Tack vare Faith har de börjat bearbeta sina trauman och kunnat fortsätta med sina liv. Efter några månaders utbildning är karaktärerna nu äntligen redo att utexamineras till fullvärdiga Faith-agenter.

Karaktärerna dras under berättelsens gång in i en konflikt av bibliska proportioner. Undan för undan börjar de förstå vad som försiggår bakom kulisserna. Men frågan är om de kommer på vilken roll de själva spelar?

Innehåll

Boken kommer att innehålla följande:

  • En storslagen berättelse i fem akter för Faith-karaktärer på berättelsenivån medveten.
  • Beskrivning av staden Castle, ett av Faiths starkaste fästen, och fler spännande miljöer.
  • Presentation av två bibliska legender och deras långdragna konflikt.
  • Beskrivning av en demonisk antagonist som går att använda i andra berättelser.

För att använda denna bok behöver du Bortom: Lögnens slöja.

Boken

Själva boken är tryckt i formatet crown quarto (något mindre än A4) med mjukpärm. Inlagan är svartvit och ligger på 162 sidor. Hela boken är digitaltryckt.

Övrig information

Noas sista drag var ursprungligen en berättelse skriven till betaversionen av Bortom: Lögnens slöja: In the Dark. Berättelsen var det mest uppskattade materialet som skrevs till In the Dark. Till den reviderade berättelsen har allt material och språk fått sig en rejält putsning och presenterar en mer tät, sammanhållen handling.